Winkels

NEBO Foto & Elektronica
NEBO Foto & Elektronica
Lange Baan 7
2632 GC Nootdorp
Tel. 015 – 3619442
www.neboweb.nl

Openingstijden
maandag 10.00 - 18.00 uur
dinsdag 09.00 - 18.00 uur
woensdag 09.00 - 18.00 uur
donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 19.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.30 uur

"Hier komen foto, beeld en elektronica samen voor de volgende stap in de wereld van de fotografie". Carlo van den Boogaardt en Khalid Achaaboune van NEBO Foto & Elektronica denken graag met de nieuwe generatie mee en voorzien de 6 vestigingen telkens van de laatste snufjes. De huidige trend: foto’s direct afdrukken vanaf de smartphone en tablets.

Wie maakt er nu geen foto’s met zijn smartphone? Je hebt die altijd bij je, de camera’s van de smartphone zijn steeds beter geworden en een foto is zo gemaakt. Sinds de consument dit ontdekt heeft wordt hier massaal gebruik van gemaakt. Van den Boogaardt: “Op vakantie maken mensen foto’s met een fotocamera maar vanaf nu kun je ook van de smartphone de gemaakte kiekjes afdrukken laten maken. Ze geven een heel leuk beeld van je dagelijkse leven”. Ingewikkeld is het laten afdrukken allerminst: bij de bestelkiosk in alle vestigingen aanwezig kan de klant zelf (of eventueel met hulp van een medewerker) via wifi of bluetooth aangeven welke foto’s afgedrukt en eventueel vergroot moeten worden. Ook via Instagram en Faceook zijn afdrukken mogelijk in hun oorspronkelijke, vierkante formaat. Achaaboune: “De foto’s zijn direct klaar en de eerste paar afdrukken zijn helemaal gratis".

NEBO heeft nog veel meer te bieden op het verbrede gebied van beeld. Achaaboune: “We hebben camera’s, printers, televisies ,smartphones  en nog veel meer in onze vestigingen maar ook online”. Van den Boogaardt vult aan: “We bieden internetprijzen met de service en de lach van een winkel. Internetaankopen kunnen hier bijvoorbeeld opgehaald worden, zodat we nog extra uitleg kunnen geven bij het product. Het gaat er bij ons om dat de klant de vestiging of website met een glimlach verlaat”.  

NEBO Foto & Elektronica, zes vestigingen  in Den Haag en Nootdorp. Meer informatie via www.neboweb.nl.

NEBO Foto & Elektronica NEBO Foto & Elektronica