Winkels

Jewel Ear
Jewel Ear
Korte Baan 1
2632 GL Nootdorp
Tel. 015-7400400
www.jewelear.nl

De zelfstandig gevestigde audicien JewelEar heeft inmiddels een goede naam opgebouwd onder hoortoesteldragers. Door haar professionele en deskundige begeleiding (door altijd dezelfde audicien met ruime ervaring) hebben ze al vele slechthorenden beter laten horen. Volgens Eline Ruiter (eigenaar en audicien van JewelEar): "Hiermee is ook daadwerkelijk de kwaliteit van leven verhoogd, want wat is vervelender dan om niet meer deel te kunnen nemen aan gesprekken? Dat zet je letterlijk buiten spel".

JewelEar levert alle soorten en merken hoortoestellen, werkt samen met alle zorgverzekeraars en biedt de meest eerlijke prijzen voor haar produkten, hier profiteert u van, want deze prijs ligt vaak lager dan elders. Daarnaast staan service en kwaliteit hoog in het vaandel, want tijd is kwaliteit. Tijd nemen voor de klant, je verdiepen in de wensen en verwachtingen en samen zoeken naar de meest optimale hooroplossing is dé werkwijze van JewelEar. 

Naast hoortoestellen en hoortest kunt u ook bij ons terecht voor zwemdoppen, gehoorbescherming, luisterhulpen voor tv, etc.

Jewel Ear Jewel Ear