Zoo Parade

Wanneer: 10 september t/m 17 september

Tijdens deze dag wordt de Parade omgetoverd tot een Zoo Parade! De jongste bezoekers van het winkelcentrum worden vandaag verrast door dieren, dans en veel plezier.

Kom naar de Parade en kom meedoen met al onze leuke activiteiten! Er is van alles te doen, zoals:

  • Dansen met Dieren (speurtocht door het hele centrum)
  • Pretvormers
  • Dieren selfiespots
  • Spaaractie Back-to-School
  • Kleurplaatwedstrijd
  • Je eigen schooltas bedrukken

DANSEN MET DIEREN SPEURTOCHT

Leer de dierendans en behaal jouw Dierendans Diploma, tijdens deze buitengewone dierenspeurtocht!

De jongste bezoekers van de Parade worden vandaag op pad gestuurd met een dierenspaarkaart op zoek naar de dieren van de Parade. Er zullen hiervoor 8 ronde dierenborden met een qr-code worden verspreid onder de ondernemers van de Parade. Bij 4 dieren zullen de avonturiers een online danspas leren. Nadat ze de 4 danspasjes hebben geleerd, mogen ze afdansen bij de kleurrijke dierenjury; de Pretvormers. Alle avonturiers zullen een Dierendans Diploma ontvangen met daarbij een ‘dieren’ snoepje als beloning. Er zal een area worden ingericht op het Paradeplein met schapenhekken, kleurrijke olievaten, muzikale dieren deuntjes en dierlijke aankleding.

Daarnaast kunnen de jonge bezoekers, bij inlevering van hun dieren spaarkaart, kans maken op een gevuld schoolpakket. Er zullen in totaal 2 schoolpakketten t.w.v. €50,- worden weggegeven.

DIEREN SELFIE SPOTS

Op diverse plekken zullen dieren selfie spots worden geplaatst (2 stuks); een olifant en een koe. Ga hiermee op de foto om zo een mooie herinnering van deze speciale dag te maken.

ZOO KLEURPLATENWEDSTRIJD

Daarnaast zal er een week lang, van 10 september t/m 17 september, een ‘Zoo Kleurplatenwedstrijd’ worden gehouden in de Parade.

Dus, mis het niet!