Shoppers uitdelen – Dag naar keuze in september van 11:00 – 14:00

Wat hebben we elkaar gemist! Om te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, worden er in september (dag ligt nog niet vast) maar liefst 1000 shoppers uitgedeeld met allerlei leuke producten. Wilt u ook kans maken? Houd onze sociale mediakanalen in de gaten!

27 november – Mystery Shopper Black Friday van 15:00 – 19:00

Black Friday mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan! Om deze dag te vieren zal er op 27 november een “Mystery Shopper” rondlopen over de Parade. Deze persoon zal meerdere bezoekers gaan verrassen door (een deel van) hun aankoop te vergoeden! Wilt u weten hoe u hier kans op kunt maken?

Volg ons op Facebook!

13 november t/m 5 december – Jute Zak van Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot! Wij willen graag, met de kinderen op de Parade, vieren dat de Sint weer in ons land is. Er zullen 700 jute zakken worden uitgedeeld, namens de Sint. Dit gebeurt op meerdere dagen tussen 13 november en 5 december 2021. Benieuwd hoe het werkt?

Stap 1: Scoor een jute zak!

Stap 2: Voltooi (zoveel mogelijk) activiteiten en vul je stempelkaart.

Stap 3: Lever je volle stempelkaart in bij de inleverboxen bij de Bruna, Marian de Visser en Keurslager Pastel.

Stap 4: Houd onze sociale mediakanalen in de gaten om erachter te komen of je de te gekke prijs hebt gewonnen!

6, 7 of 8 december – Grote verlichte kerstbomen

Samen met jullie stilstaan bij de start van de feestdagen, dat willen wij! Zoals gebruikelijk zullen er zowel op het Paradeplein, als bij de Zilveren Zweep kerstbomen worden geplaatst. Deze willen wij graag ontsteken tijdens een samenzijn, met iedereen die erbij aanwezig wilt zijn.

18 december – Kerstmarkt van 10:00 – 17:00

Verspreid over de Parade zullen verschillende kramen worden geplaatst. Deze worden versierd met verlichting door Loco Concepts. De kramen zullen worden bemand door zowel ondernemers van de Parade zelf, als door externe deelnemers. Ook zal het entertainment worden verzorgd. De focus ligt hierbij op muziek, steltenlopers, de kerstman, wandelende cadeautjes en een kerstkoor.