Het is al bijna weer november en dus staan de feestdagen weer voor de deur. Bij winkelcentrum Parade Nootdorp is er een ruime keuze aan winkels om te shoppen voor Sinterklaas- en Kerstcadeaus! Met een divers aanbod van ruim 60 winkels, gratis parkeren en een markt op woensdag, is er voor elk wat wils.

Kids

Voor het grootste assortiment aan leuke cadeaus voor de kids, kunt u terecht bij Intertoys.  Laat u inspireren door prachtig speelgoed waarbij u voorzien wordt van het beste advies over de leukste LEGO bouwsets, L.O.L. Surprise speelfiguren, spellen, puzzels, buitenspeelgoed, games en nog veel meer. Voor u het weet bent u geslaagd met de leukste cadeaus!

Wist u trouwens dat Intertoys ook gebruik maakt van Click & Collect? Dankzij deze service is het mogelijk om online speelgoed te bestellen en deze al na een uur te komen ophalen in de winkel. Bekijk hier de actuele openingstijden en andere winkelinformatie.

Gifts voor volwassenen

Ook voor de volwassenen is er genoeg te kiezen als het gaat om cadeaus. Neem bijvoorbeeld het leuke en bijzondere assortiment van DAYBYDEE Lifestyle! Bij DAYBYDEE vindt u letterlijk van alles! Van trendy interieur items, leuke planten, modeaccessoires tot baby lifestyle en heel veel cadeautjes.

Vindt u het niet in de winkel en bent u specifiek naar iets op zoek? Dan gaat eigenaresse Dee gewoon voor u op zoek! Met een grote liefde voor toffe interieurs en lifestyle, een mooie handgemaakte tas of dat perfecte plaid in die fijne stof, die passie deelt Dee graag met u. Daarnaast kunt u ook geholpen worden met de (her)inrichting van uw huis. Van een klein advies tot een volledig plan en uitwerking hiervan, het kan allemaal.

Alles voor de borrel

Voor cadeaus die vooral heel erg lekker zijn, kunt u terecht bij onder andere Hof van Heden. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan kazen, vleeswaren, noten, wijn, bonbons en verschillende streekproducten. Eigenlijk alles voor bij de borrel, niet te duur en hoogwaardige kwaliteit.

Voor een lekker drankje kunt u terecht bij Gall & Gall! Deze Gall&Gall is niet meer weg te denken uit winkelcentrum Parade Nootdorp. Sinds de opening van het winkelcentrum bieden zij de beste wijnen, champagnes, bieren en sterke dranken aan en beleven daar nog altijd enorm veel plezier aan. Laat u verrassen met nieuwe smaken of een aanbieding van uw favoriete drank. Of er nu een groot feest op je agenda staat of u simpelweg uw avond compleet wilt maken, daar hoort een goed glas wijn bij. Denkt u bijvoorbeeld aan de juiste wijn bij de verschillende gangen van het kerstdiner. Daarover wordt u in de winkel goed geadviseerd. Houd u een fles over van het kerstfeest? Dan kunt u die zorgeloos terugbrengen, wel zo handig!

Kortom, alles voor de feestdagen vindt u bij winkelcentrum Parade Nootdorp. We zien u graag snel!