Het is weer herfst! Alles wat je nodig hebt om lekker warm te blijven tijdens de koudere dagen, shop je bij Winkelcentrum Parade Nootdorp! Met een aanbod van meer dan 60 winkels, gratis parkeergelegenheid en een markt op woensdag, biedt ons winkelcentrum voor ieder wat wils. Ga je Sinterklaas vieren met je gezin? Ook dan slaag je snel bij Parade Nootdorp. Kom snel langs en ontdek wat de Parade Nootdorp allemaal te bieden heeft!

Lekker knus thuis

Druilerig herfstweer zorgt ervoor dat we vaker thuiszitten. Breng een bezoekje aan Bloeiend en fleur je huis op met mooie bloemen. Zo ben je een vervelende herfstdip voor. Een avondje genieten met hapjes en drank? Bij Hof van Heden vind je de lekkerste kazen, wijnen en spijzen. Ben je liever buiten en actief? Bij Sport 2000 vind je alles wat je nodig hebt voor jouw sportieve activiteiten. Van padel rackets tot sportkleding en accessoires. Vergeet niet langs Intertoys te gaan en doe meteen jouw inkopen voor Sinterklaas. Zo weet je zeker dat je alles in huis hebt voor het heerlijke avondje begint. Even uitpuffen na een lange dag winkelen in Parade Nootdorp? Dat doe je bij Lunchcafé Sista’s. Hier kun je heerlijk bijkomen met een cappuccino en een lekker broodje.

Pietenparade

Oh, kom er eens kijken! Op zaterdag 18 november van 12.30 tot 16.30 zijn jij en je kinderen van harte welkom bij onze Pietenparade. De Pieten komen op bezoek om de kinderen met lekkernijen te verrassen. Alle kinderen kunnen deelnemen aan het pietenparcours. Bij het inleveren van je opdrachtenkaart, krijgen zij een diploma en maken ze kans op te gekke prijzen! Maak samen met je kinderen een ritje in onze pietentrein of luister naar onze 15 koppige pietenband. Gegarandeerd plezier! Zien wij je dan?