Alles voor een geslaagde zomer shop je bij winkelcentrum Parade Nootdorp! Met een ruime keuze aan winkels om te shoppen voor al je vakantiebenodigdheden of een bruisend zomerfeest, met een divers aanbod van ruim 60 winkels, gratis parkeren en een markt op woensdag, is er voor elk wat wils te vinden. Of je nou een verre reis gaat maken, een strandvakantie houdt, op de camping staat of gewoon lekker thuis blijft, bij Parade Nootdorp slaag je altijd!

Vakantie

Voor een uitgebreid assortiment aan zomerspullen, zoals speelgoed voor op het strand, huidverzorging of het nodige leesvoer, kun je terecht bij bijvoorbeeld Etos, Bruna en Intertoys. Nog even een zomerjurkje of korte broek scoren? Laat je voor de laatste zomermode inspireren bij Lucky Mo, The Stone of Shoeby!

Homestay

Blijf je lekker thuis deze zomer? Ook dan kom je gezellig naar Parade Nootdorp. Voor een lekkere kop koffie met een taartje bij Bakkerij Laurens Bosman of een heerlijke lunch bij lunchcafé Sista’s. Al je boodschappen voor de barbecue of gezellig borrelen in de tuin of op je balkon haal je ook in de Parade. Bij de Jumbo bijvoorbeeld, maar voor de lekkerste hapjes en drankjes ga je naar Hof van Heden en wil je een lekker visje? Vergeet dan Vis. niet! Ze hebben de lekkerste visschotels, tapasplanken en hapjesschotels.

Lekker dorps genieten

Gelukkig is het nog niet zover, maar in de nazomer staat er ook weer een leuk evenement op de planning! Op zaterdag 16 september gaan we namelijk weer Lekker Dorps Genieten in ons winkelcentrum. Je kan genieten van een fantastische pop up modeshow, live entertainment en de kids kunnen zich laten schminken! Daarnaast kun je ook kennis maken met de verschillende borrels & bites op het Paradeplein. Proeven van al het lekkers wat Parade Nootdorp en omgeving te bieden heeft. Uiteraard wordt het geheel compleet gemaakt met gezellig muzikaal entertainment!

Dans- en sportparade

Daarbij worden alle bezoekers van de Parade uitgedaagd om te bewegen op muziek! Er is een silent disco area, een tik tok workshop en optredens van lokale dansscholen. Daarnaast zullen diverse lokale sportverenigingen workshops gaan verzorgen in de Parade. En er zal entertainment aanwezig zijn om iedereen in de sportieve sfeer te krijgen!

We maken er met z’n allen een mooie en lange zomer(vakantie) van, we zien je graag in ons winkelcentrum!