Kerstparade winkelcentrum parade nootdorp

Om helemaal in de kerststemming te komen, komt u gezellig naar Parade Nootdorp waar u tijdens de Kerstparade wordt getrakteerd op de lekkerste en beste Kerstlekkernijen van de ondernemers uit de Parade, de mooiste kerstnummers van een echt Kerstkoor en ook de Kerstman en Olaf (van Frozen) zijn van de partij!

Kom gezellig in de Kerststemming in Parade Nootdorp op zaterdag 17 december en vergeet vooral de laatste Kerstcadeaus niet!

Mis het niet en geniet van:

→ Meet & Greet met Olaf en de Kerstman
→ Harmonieorkest
→ Glühwein/ Chocolademelk
→ Marshmallows roosteren

Parade markt

Wist u dat er in Parade Nootdorp op woensdag wekelijks markt is op het Paradeplein? Met een vast assortiment van bloemen, kaas, noten, groente & fruit, brood, vis en loempia’s is het op de woensdagen extra gezellig. De weekmarkt is elke woensdag van 9.00 tot 16.00 uur, we heten u van harte welkom, dus kom snel een kijkje nemen!

Gratis parkeren

U hoeft zich bij de Parade met 600 gratis parkeerplaatsen en ruime openingstijden geen zorgen te maken dat er geen parkeergelegenheid is.

Gratis parkeren – P1

Er zijn in totaal 600 parkeerplaatsen. De parkeergarage is vanaf twee kanten bereikbaar: via de Laan van Nootdorp of via de Koningin Julianastraat. P1 Parking is bij calamiteiten bereikbaar via de intercom en op telefoonnummer 088- 126 14 14 met 24/7 cameratoezicht. Rondom Parade Nootdorp is het ook mogelijk te parkeren met een parkeerschijf.

Openingstijden parkeergarage:

Ma 07:30 – 22:30
Di 07:30 – 22:30
Wo 07:30 – 22:30
Do 07:30 – 22:30
Vr 07:30 – 22:30
Za 07:30 – 22:30
Zo 08:30 – 21:30

Adres navigatie
Paradeplein
2632 GG, Nootdorp

Openbaar vervoer

Het winkelcentrum is met openbaar vervoer goed te bereiken. Tram 15 stopt voor het winkelcentrum. Zo kunt u ‘voor de deur’ uitstappen en bent u in no-time bij uw favoriete winkels!

Bereikbaarheid met de auto 

Vanaf Rotterdam

Volg de A13 en neem op knooppunt Ypenburg de A13 naar Amsterdam. Op knooppunt Prins Clausplein de A12 naar Utrecht. Neem afslag 5 Nootdorp, houdt rechts aan naar Nootdorp en volg vervolgens de borden naar Parade. De eerste weg links. Links is het winkelcentrum gelegen.

Vanaf Utrecht

Volg de A12 naar Den Haag en neem afslag 5 Nootdorp. Houdt op de rotonde links aan naar Nootdorp en volg vervolgens de borden naar Parade.

Vanaf Amsterdam

Volg de A4 naar Den Haag en op knooppunt Prins Clausplein de A12 naar Utrecht. Neem afslag 5 Nootdorp, houdt rechts aan naar Nootdorp en volg vervolgens de borden naar Parade.

U ziet het, Parade Nootdorp is heel goed bereikbaar en u vindt er alle winkels met voor elk wat wils en regelmatig leuke events. Wij heten u graag van harte welkom!