Zet het snel in je agenda: op zaterdag 6 juli is het weer tijd voor de Jaarmarkt Parade Nootdorp! Van 10.00 tot 17.00 uur verandert het Paradeplein in een gezellige marktplaats vol kraampjes en lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar mode, accessoires, sportartikelen, of gewoon zin hebt in een heerlijke wafel, hier vind je het allemaal.

De Jaarmarkt wordt georganiseerd door de Oranjevereniging Nootdorp in samenwerking met de winkeliersvereniging Parade Nootdorp. Deze samenwerking zorgt elk jaar weer voor een fantastisch evenement waar jong en oud van genieten. Struin langs de diverse kraampjes en ontdek unieke koopjes. Van handgemaakte sieraden en kleding tot lokale lekkernijen en ambachtelijke producten, er is voor ieder wat wils.

Naast de kraampjes is er volop vermaak voor de kleintjes. Met een draaimolen, springkussens en diverse spelletjes zullen zij zich geen moment vervelen. En voor de muziek- en cultuur liefhebbers is er een podium met live optredens van lokale bands en artiesten. Laat je verrassen door het talent uit de regio en geniet van de gezellige sfeer.

Na al dat shoppen en vermaak is het tijd om even uit te rusten. Neem plaats op het terrasje en geniet van een verfrissend drankje of een heerlijke snack. Het is de perfecte plek om bij te kletsen met vrienden en familie terwijl je geniet van al het plezier om je heen.

En het beste nieuws? Parkeren is helemaal gratis bij Parade Nootdorp! Dus nodig je vrienden, buren en familie uit en maak er samen een onvergetelijke dag van. De Jaarmarkt Parade Nootdorp is hét evenement dat je niet wilt missen deze zomer.

Kom langs en beleef een fantastische dag vol gezelligheid en verrassingen. Tot dan!