Paasparade

Op zaterdag 8 april 2023 is er van 11.00 uur tot 15.00 uur een gezellige Paasparade waar je je ogen uitkijkt!

Er is volop paasplezier in de Parade aanwezig. Een muzikale brassband zal de heupjes doen losgaan, de vrolijke steltenlopers zorgen voor vermaak en er worden heerlijke zakjes paaseitjes & kleurrijke gerbera’s uitgedeeld! Daarnaast rijdt er een paastreintje rond door het gehele winkelcentrum. Eén groot feest voor jong en oud!

Pasen geeft helemaal dat lentegevoel, er lopen lammetjes in de wei, de dagen zijn weer langer én warmer en de winterkleding kan ingeruild worden voor zomerse kleding! Heeft u nog niet uw garderobe compleet voor deze lente/zomer? In het winkelcentrum vindt u genoeg winkels om lekker te shoppen voor mooie lentelooks. De keuze is reuze bij bijvoorbeeld The Stone, Lucky Mo, Pastelle, Shoeby en Smit Mode. Om uw outfit en look helemaal af te stylen shopt u schoenmode bij o.a. Van Haren en Nelson.

Gaat u all-in? Loop dan ook even binnen bij Van Kleef Optiek of Pearle Opticiens voor een nieuwe (zonne)bril!

Het voorjaar is ook een uitgelezen moment om uw huis een frisse look te geven. Eerst lekker met de stofzuiger, dweil en een sopje door het huis om daarna gezellig aan de slag te gaan met de styling. Een lekkere frisse nieuwe geur met heerlijk ruikende geurstokjes of -kaarsen, nieuwe planten en bloemen, kussentjes en andere woonaccessoires, allemaal te vinden bij o.a. Bloeiend, DayByDee, Hema en de Action.

Van binnen naar buiten, dat is wat we in de lente allemaal massaal doen. Van het weer genieten, de tuin voorzien van mooie planten en bloemen en er dan heerlijk van genieten met een hapje en een drankje. Misschien heeft u al een keer de barbecue aan gehad de afgelopen weken. In de Parade kunt u terecht voor al het lekkers wat een lange lente-/zomeravond tot een succes maakt. Bij Roosters of Slagerij Eman haalt u het lekkerste (halal-) vlees en bij Vis. de lekkerste en beste vis! Een gezellige avond in de tuin is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje. Bij Gall & Gall hebben ze voor elk wat wils, met óf zonder alcohol!

Wij wensen u hele fijne Paasdagen en alvast veel mooie lentedagen toe en zien u graag in de Parade! Oh ja, en vergeet u dan niet om er ook op uw Paasbest uit te zien? De kappers van Capan’s Barbershop en Hairapp staan te popelen om u te helpen!

Voorjaar - paasparade